Beschreibung

Finca Morle terletak dengan ruang tamu seluas 100 meter persegi di kawasan seluas 5.000 meter persegi berhampiran Petra, di sebelah timur Mallorca.

Terdapat 2 bilik tidur dan 3 bilik mandi untuk maksimum 5 orang. Di luar, di sebelah kolam renang, terdapat bilik mandi ke-3 dengan pancuran mandian, sink dan tandas. Finca mempunyai ruang tamu / ruang makan yang besar dan bersepadu serta dapur yang lengkap, seperti mesin cuci pinggan mangkuk, ketuhar, aksesori dan semua yang ditawarkan oleh dapur moden. Penyaman udara, yang bukan hanya menyejukkan, tetapi juga berfungsi sebagai pemanasan pada musim sejuk, memastikan keselesaan. WiFi disediakan secara percuma. Sudah tentu ada tuala / tuala mandi dan sprei dalam jumlah yang mencukupi.

Kolam bebas klorin mengikut standard teknikal terkini mempunyai ukuran 7 x 4m dan kedalaman 1-1.8m. Air mengalir ke lembangan di belakangnya, yang dapat digunakan sebagai kolam renang anak-anak, „penawar Kneipp“ untuk mengembara, atau sebagai „tab mandi luaran terbesar di Mallorca“. Payung besar, kerusi berjemur eksklusif dan pancuran mandian luaran juga disediakan. Panggangan luar bata dengan meja dan kerusi di rumah panggangan terdapat di tepi kolam renang. Tempat penginapan ini mempunyai tempat letak kenderaan sendiri dan berpagar sepenuhnya.

Pereka Finca Morle tidak dilengkapi dengan gaya khas Sepanyol, tetapi mengagumkan dengan gaya perabot individu yang mulia. Di sini, berjabat tangan kuno dan moden dengan mahir dan memastikan percutian yang sangat menarik, dengan pemandangan pemandangan yang indah dan selain daripada kicauan burung, anda hampir tidak mendengar apa-apa. Tempat tidur empat tiang yang mengundang anda untuk bermimpi dan bilik mandi yang mudah diakses en suite memastikan kemewahan percutian yang diinginkan. Kolam renang yang menyegarkan dan teres luar yang luas menawarkan ruang dan suasana untuk bersantai atau menikmati barbeku dan untuk perasaan percutian yang sebenar.

Dari finca yang tidak terawat dan ini, anda dapat dengan cepat sampai ke pantai seperti Son Serra de Marina, Cala Mesquida dan Cala Torta yang romantis. Sudah tentu, semua sukan air terdapat di sini. Sekiranya anda ingin membeli-belah di bandar, anda boleh sampai ke Palma, Manacor atau Arta dengan cepat dan mengalami hari yang menyenangkan di bandar di hadapan pemandangan indah – gunung dan laut. Petra sendiri adalah tempat yang tenang, tempat yang besar yang juga mudah dicapai dengan basikal. Hari Rabu adalah pasar mingguan. Lawatan menunggang kuda yang disewa selalu menjadi pengalaman, terutama bagi pelancong kecil kami. Keperluan mutlak adalah seteguk air dari „air pancut pemuda“ di gereja Bonany, di atas gunung berhampiran Petra, yang juga dapat dicapai dengan berjalan-jalan santai. Menurut legenda, menikmati air ini membawa pemuda abadi. Akan tetapi, pengarang harus mengakui bahawa kesan yang diinginkan belum dapat dilaksanakan!

Kami menantikan pertanyaan dan percutian santai anda di Finca „Morle“!